Laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Kutilan Liikenne Oy tarjoaa linja-autoliikenteen aikataulunmukaisia reitti- ja tilausliikennepalveluja koko Suomen alueella joukkoliikenneluvan mukaisesti.

Meille tärkeitä asioita ovat: turvallisuus, luetettavuus, ystävällisyys, joustavuus ja taloudellinen kannattavuus.

Reittiliikenteemme kulkee lapin ja oulun läänissä. Linjojen lähtöpisteet ovat Rovaniemi, Ranua, Kajaani, Oulu ja Pudasjärvi.

Muuta liikennettä ovat:

Palveluliikenne Rovaniemellä

Paikallislinja nro.9 Rovaniemellä

Koululaisliikenne Rovaniemellä, Kajaanissa ja Posiolla

Reittiverkostomme on kuvattu tarkemmin nettisivuillamme. www.kutilan.fi

Tilausliikennepalvelut

Tilausliikennepalveluja tarjoamme sekä koti- että ulkomailla. Pääasiallinen toimialueemme on Rovaniemi sekä pohjoinen Suomi ja pohjoinen Norja.

Asiakkaamme koostuvat suomalaisista ja ulkomaalaisista.

Tiedottaminen

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme aikataulujulkaisussamme sekä osoitteessa www.kutilan.fi.
Olemme keskittäneet liikenteen muutokset vuodenvaihteeseen, kesäkuun alkuun ja syksyyn, jolloin niistä tiedotetaan erikseen.

Mahdollisten häiriötilanteiden varalta päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden. Päivystyksen kautta hoidamme myös tilausajoihin mahdollisesti liittyvät ennalta arvaamattomat muutokset. Yhteystiedot.

Matkaliput

Käytössämme ovat kaikki Matkahuollon lipputuotteet ja kuulumme myös Matkahuollon informaatiojärjestelmään www.matkahuolto.fi Käytössä on kertamaksun lisäksi useita erilaisia alennuslipputuotteita mm. työmatka-, seutu- ja kaupunkilippuja.

Osaava henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joista useat ovat kielitaitoisia.

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. 2013 mennessä kaikilla kuljettajillamme on lain vaatima ammattipätevyys.

Bussimme

Käytössänne on 25 bussia paikkamäärältään 14 – 62 paikkaa. Suurin osa autoistamme on tilausajovarusteltuja – varusteina mm. ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt ym.

Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia ja vammaisia matkustajia. Apuvälineillä varustettuja busseja käytössämme on Rovaniemellä palveluliikenteessä. Palveluliikenne automme on varusteltu matalalattialla. Lisäksi kalustostamme löytyy linja-auto joka on varusteltu inva hissillä jolla voidaan nostaa pyörätuoli asiakas kyytiin.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Nettisivuillamme olevan palautelomakkeen ja asiakaspalautteiden kautta toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta.

Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan nopeasti. Tavoitteena on, että asiakaspalaute käsitellään aina yhden työpäivän aikana. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään välittömästi.

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asian selvitystä.